Política de privacitat

Política de privacitat

1. Consentiment i licitud

Demanarem el teu consentiment quan ens proporcions les dades per complir amb el principi de licitud

2. Principi de transparència

A DISI volem que sàpigues que fem amb les teves dades  i com les tractem. Si tens algun dubte envia un correu a rgpd@disi.es. En el moment de recollir les dades (formularis de contacte, documentació en paper) s’especifica per a què s’utilitzaran.

3. Com tractem els drets dels interessats?

Com a titular de les dades podràs exercir en qualsevol moment el teu dret d’accés, rectificació, supressió i oposició sobre les teves dades personals, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a rgpd@disi.es

4. Quines dades utilitzem?

Només utilitzem les dades necessàries per a realitzar els diferents tractaments.

5. Per a què utilitzem les teves dades?

Utilitzem les teves dades per a finalitats determinades, explícites i legítimes, com pot ser mantenir una relació comercial amb els nostres  tu, com a part dels nostres clients, proveïdors i col·laboradors, realitzar processos de selecció, mantenir informades a les empreses sobre assumptes relacionades amb el programari o novetats en programari o donar suport tècnic als nostres clients.

6. Quant de temps mantenim les dades?

Eliminarem les teves dades del nostre sistema una vegada no les necessitem o considerem que estiguin obsoletes,  tret que necessitem mantenir-les per algun motiu legal o tinguem pendent alguna incidència, els terminis previstos per a la supressió de les diferents categories de dades seran els previstos per la normativa i legislació fiscal respecte a la prescripció de responsabilitats.

7. Formació d’usuaris

Considerem que la formació en Protecció de dades personals és essencial per a què les teves dades es tractin correctament i de manera segura, per això realitzem formació contínua a les persones que treballen amb les teves dades respectant la confidencialitat.

8. Delegat de protecció de dades

Hem designat a una persona per gestionar els temes relacionat amb protecció de dades. Pots contactar amb ell en cas que tinguis algun dubte sobre com fem servir les teves dades personals o vols exercir algun dels teus drets enviant un correu a rgpd@disi.es

9. Mesures de Seguretat aplicades

Creiem que la seguretat és molt important, per això hem revisat la seguretat de les dades que emmagatzemem aplicant les mesures necessàries per assegurar-nos que les dades són tractades només per persones autoritzades

10. Enviament d’informació comercial

Des DISI podem enviar-te informació comercial per mantenir- te sobre les novetats o assumptes que poden resultar del teu interès. La informació que subministrem és la necessària per mantenir o crear una relació laboral amb els nostres clients, proveïdors, empleats i candidats.

11. Cultura de privacitat

Pretenem que a la nostra empresa hi hagi una cultura de privacitat per això hem implantat mitjanes tècniques i organitzatives que juntament la formació, pretenen establir la nostra cultura de privacitat.

12. Cessió a tercers

No cedim dades a tercers llevat que sigui obligatori (administració pública, organismes oficials, Prevenció de riscos, etc.) o necessari per donar-te el servei requerit en cas de que hagi de ser ofert per un tercer o proveïdor. Seguint el principi de transparència t’informarem en el moment que ens proporcions les dades de a qui se li poden cedir en cada cas o et demanarem la teva autorització abans de realitzar una cessió dels mateixos.

13. Encarregats de tractament de dades.

En el cas que les dades siguin tractades per tercers, la qual cosa en RGPD es defineix com encarregats de tractament, com a responsable de les dades ens assegurem que:

  • apliquin el Reglament.
  • tinguin les mesures de seguretat apropiades.
  • implementin les mesures tècniques i organitzatives per a què puguis exercir els teus drets.

14. Registre de tractaments realitzats on s’especifica perquè es fa servir cada categoria

Portem un registre de tots els tractaments on especifiquem:

  • Categories d’interessats
  • Categories de dades tractades
  • Categories dels destinataris
  • Finalitat del tractament
  • Terminis previstos per a la supressió de les dades quan ja no siguin necessàries
Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Aceptar | Más información