Seguretat: Back up, físic i cloud; Firewall

Seguretat: Back up, físic i cloud; Firewall

Protegeix les teves dades

Les dades són l’actiu més valuós de la teva empresa, val la pena córrer riscos? A ningú se’ns ocorrerà deixar la porta oberta de l’oficina, si les dades és l’únic que no podríem substituir, perquè deixar l’accés a les nostres dades totalment desprotegit?

Tendim a veure la seguretat com una despesa sense retorn, per calcular el valor de la informació només cal imaginar quants dies de feina seríem capaços d’assumir en cas de pèrdua o robatori de dades.

Són múltiples els motius pels quals es pot produir una pèrdua de dades:

• errors d’usuari en l’ús de programes.
• fallades de maquinari.
• virus, malware, atacs malintencionats, etc.
• catàstrofes imprevisibles: incendis, robatoris, etc.

La seguretat avui en dia passa per dos elements clau: les còpies de seguretat i la protecció de dades, formada per la combinació d’Antivirus i Firewalls.

Còpies de seguretat
A disi t’oferim un pla personalitzat de còpies físiques o cloud. En diferents antiguitats, perquè puguis recuperar d’instants diferents i amb control i periodicitat programada.

Protecció de dades
Treballem amb els antivirus més fiables del mercat i ens encarreguem de vigilar per tu l’estat de la vostra protecció i les actualitzacions de l’antivirus.

Per a controlar l’accés a les teves dades des d’internet treballem amb SonicWall, fabricant de referència dintre del grup Dell. Dissenyem els accessos a la teva mida, només permetent l’entrada i sortida de les connexions autoritzades.

Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Aceptar | Más información