Equips

Servidors, PCs, xarxes, impressió

La infraestructura que necessites

Comprar només la infraestructura que necessites i estar segur que estàs ben assessorat. La infraestructura TIC està formada per diversos elements que han d’oferir el funcionament idoni i a mida de cada empresa.

Ens han de permetre treballar d’una forma sòlida, eficient i sobretot segura. Volem aportar el disseny, configuració, experiència i manteniment perquè gaudiu de la infraestructura que la vostra empresa necessita.

A disi treballem amb elements de gamma professional de fabricants punters al mercat i de garantia, que durant els nostres anys d’experiència ens han aportat fiabilitat i confiança.

Els nostres tècnics es mantenen a l’avantguarda del mercat, coneixen profundament les noves tecnologies per a estar sempre al dia dels productes que us oferim.

Destaquem 4 àrees dintre la infraestructura informàtica d’una empresa:

– Servidors: Avui en dia hem de decidir quin tipus d’Infraestructura de servidors volem tenir, t’ajudem a prendre la decisió.

· Servidors On-premise: físics o virtuals. Et configurem el servidor adaptat a les teves necessitats, sigui amb una màquina física o separant per rols en diversos servidors virtuals.

· Servidors Cloud: Et configurem el servidor adaptat a les teves necessitats però sense la necessitat que hagis d’adquirir cap màquina, paga cada mes una quota per ús i gestionem el manteniment del servidor.

– Parc d’ordinadors personals i perifèrics: Podem oferir-te preus competitius dels principals fabricants del mercat.

– Xarxes de comunicacions: Des d’una configuració de xarxa senzilla d’una oficina configuració més complexa, podem dissenyar i parametritzar la xarxa per a la teva empresa.

– Consumibles: Podem oferir-te preus competitius en impressores, escàners i tinta, de forma que et portem els consumibles a casa teva a mesura que els necessitis.

Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Aceptar | Más información